Ikärajaton, sukupuolineutraali, hyväntuulinen ja aloittelijoille sopiva luontojooga.
Liikkeet ovat helppoja, rauhallisia sekä eläin/luontoteemaisia. Sinun pitää vain sulkea silmät ja keskittyä luonnon aistimiseen, ei tekemääsi liikkeeseen eikä hengitykkseen vaan omaan luontoyhteyteesi. Liikkeiden tekeminen ei saa olla vakavamielistä suorittamista vaan rentoutumista.
Luontojoogan tavoitteena on kevyen liikkeen ja rentoutumisen avulla saavuttaa ns. Meditatiivinentila jossa ei anneta sijaa ulkopuolisille häiriötekijöille, kuten liikenteenmelulle, vaan keskitytään sisäiseen rauhaan ja siihen miltä tuuli tuntuu kasvoilla ja miltä se ruoho tuoksuikaan.
Maksu 5€/hlö. Alle 15 vuotiaat Lapset ilmaiseksi. Vain käteismaksu.
Tapahtuma järjestetään yksittäisinä kertoina, mutta joogailtoja voidaan jatkossa järjestetään lisää jos halukkaita löytyy. Myös talvella luontojooga onnistuu. Tilauksesta luotojoogaa saa myös ryhmille.
Ota mukaan ulkoiluun sopivat joustavat ja lämpimät vaatteet sekä kosteutta kestävät kengät, saappaatkaan ei ole kiellettyjä jos keli sitä vaatii. Kukaan ei naura tuuli-tai verkkapuvulle. Lämmin ja iloinen olo on tärkein! Kevyttä tihkusadetta varten varautukaa sadeviitalla. Sietämättömän Rankkasateen sattuessa tapahtuma perutaan. Kevyt sateen ropina sopii osaksi elämystä. Poutakelillä teemme liikkeitä myös maassa, joten jooga-alusta tai muu peitto on suositeltava.
Paikkana Kankaanpään Riviera (uimaranta). Kokoonnutaan kahvilassa josta katsotaan sopiva joogapaikka, välillä joogataan rantahiekassa ja välillä nurmella.

Sijainti

Rivieran ranta
Tapalankatu 7
Suomi
FI